Baloane cu heliu

Baloane cu heliu

Tratam toate baloanele umflate cu heliu cu Ultra HiFloat, un gel special ce le prelungeste durata de plutire. Odata tratate baloanele cu heliu plutesc in stare perfecta, minim 20 de ore. Din respect pentru client care, evident, doreste sa se bucure cat mai mult de baloanele cu heliu comandate, dar si pentru mediul inconjurator (Heliul este un gaz pretios, ce se extrage din zacaminte care sunt tot mai rare), facem tot posibilul pentru a prelungi viata baloanelor noastre.
Baloanele cu Heliu sunt aranjate de catre noi, fiecare vine legat cu codita de rafie la care puteti alege dimensiunea. Putem face buchete din cateva baloane cu heliu simple sau combinate cu deosebitele baloane folie sau lasate individual pe tavan cu codita lunga, din rafie incretita.
Nicio petrecere, fie ea de Craciun, petrecere organizata de o companie sau petrecere aniversara nu ar fi completa fara baloane cu heliu. Noi iti oferim o gama larga de culori din care poti alege. Fie ca organizezi o petrecere pentru adolescentul tau, te pregatesti de botezul primului copil sau vrei o nunta plina de culoare, cele mai colorate baloane cu heliu iti vor infrumuseta ziua. Baloanele cu heliu sunt aranjate de noi, fiecare ese legat cu codita de rafie la care poti alege dimensiunea. Putem face buchete din cateva baloane cu heliu simple sau combinate cu deosebitele baloane folie sau pot fi lasate individual pe tavan cu codita lunga, din rafie incretita.

, , , , ,